A felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz.|  Bővebben

Szállítás

Szállítás raktárkészletről


Raktárkészletünket igyekszünk folyamatosan karbantartani, valamint a felmerülő igényeknek megfelelően frissíteni. Így webáruházunkban található termékeink döntő többségét azonnal feladjuk. Általában a 13:00ig beérkezett megrendeléseket a következő munkanapon teljesítjük! Azaz átlagosan a megrendelt termék 1-3 munkanapon belül megérkezik Önhöz (Szállítási információt a termék adatlapján is talál). Abban az esetben ha valamilyen egyéb ok miatt később tudjuk szállítani a terméket úgy telefonon értesítjük Önt erről. Webáruházunk belföldön szállít ki termékeket, partnerünk a GLS csomagszállító.


Szállítási módok

  • Személyes átvétel telephelyünkön: A megrendelt termékek díjmentes átvételére lehetőség van központi telephelyünkön. Minden esetben előzetes email visszaigazolás után lehetséges a csomag átvétele, a termékek összekészítése után egy "Rendelése átvehető" tárgyú emailt küldünk. Kérjük személyes átvétel előtt adja le megrendelését és várja meg az átvételi értesítő emailt, ellenkező esetben sajnos nem tudjuk garantálni, hogy a termék átvehető (vagy csak hosszabb várakozási idő után). Munkanapokon 11:00-ig leadott megrendelés általában még aznap átvehető munkaidőnkben.

 

  • Futárszolgálat (házhozszállítás, csomagpont): A kiszállítás napjának reggelén szintén kap tőlünk egy levelet, melyben megtalálja a futár telefonszámát valamint a kiszállításra vonatkozó tájékoztatást.A csomag feladásáról emailt küldünk minden esetben ha webáruházunkon keresztül adta le megrendelését, valamint abban az esetben is, ha telefonos megrendeléskor megadott számunkra egy érvényes email címet. Ebben az első emailben lehetősége van változtatni a másnapi kiszállítási címén.


Szállítási díjak - Belföld

 
1) Személyes átvétel    0 Ft


2) Futárszolgálat 

 0->2kg 1.500 Ft (bruttó)  pl.: Távirányítók
 2kg->10kg 2.000 Ft (bruttó)
 10kg->40kg 2.500 Ft (bruttó) pl.: Kapunyitó szettek
 40kg-> 3.500 Ft (bruttó)

A feltüntetett bruttó (27%-os ÁFÁ-t tartalmazzák) szállítási díjak minden költséget tartalmaznak! Csomagolási vagy utánvéti díj külön nincs.


Részletek

1) Személyes átvétel

A megrendelt termékek díjmentes átvételére lehetőség van központi telephelyünkön. Minden esetben előzetes email visszaigazolás után lehetséges a csomag átvétele, a termékek összekészítése után egy "Rendelése átvehető" tárgyú emailt küldünk. Kérjük személyes átvétel előtt adja le megrendelését és várja meg az átvételi értesítő emailt, ellenkező esetben sajnos nem tudjuk garantálni, hogy a termék átvehető (vagy csak hosszabb várakozási idő után). Munkanapokon 11:00-ig leadott megrendelés általában még aznap átvehető munkaidőnkben. Az Ön által rendelt termékeket átveheti a következő címen: 2651, Rétság, Rózsavölgy u. 10, Központi telephely. Kérjük, hogy ilyen esetben ne felejtse el a pontos összeget készpénzben magával hozni! 


2) Futárszolgálat (házhozszállítás/csomagpont)

A futár a csomagok kézbesítését munkanapokon 8-17 óra között végzi. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. A termékeket ezt követően csak a szállítási díj újbóli kifizetése esetén veheti át.